Site: Home > Over ons

Over ons

Aesthetic Clinics is een priv├ękliniek gespecialiseerd in de esthetische en cosmetische chirurgie, die in 2000 werd opgericht door Dr. Feriduni. Hiermee verwezenlijkte Dr. Feriduni zijn levensvisie om een priv├ękliniek op te richten waar vooral eerlijkheid en mensgerichtheid fundamentele begrippen zijn. 

De filosofie van Aesthetic Clinics baseert zich, naast het uitvoeren van kwalitatieve behandelingen, in het bijzonder op het bieden van de service, zorg en toewijding die elke patient nodig heeft. De patient staat bij Aesthetic Clinics centraal en wordt nauwlettend bijgestaan in het volledige behandelingsproces.

Het is ons doel om de persoonlijke wensen van elke patient te verwezenlijken, in de mate dat het beoogde resultaat medisch verantwoord is.

Aangezien esthetische behandelingen voor de patient vaak als angstaanjagend beschouwd worden, is het belangrijk om iedere patient eerlijk en uitvoerig te informeren over hetgeen hij zowel tijdens als na zijn behandeling mag verwachten. Daarom nemen we gedurende het consult uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en alle onzekerheden weg te nemen. 

De hartelijke en ongedwongen aanpak van onze specialisten geeft de patient vaak het vertrouwen dat hij nodig heeft om de stap te zetten naar een nieuw uiterlijk en een herboren innerlijk. 

Bovendien genoten al onze chirurgen een jarenlange training in hun vakgebied en onderscheiden ze zich met name door hun uiterste deskundigheid en nauwkeurigheid.

Aesthetic Clinic by Dr. Bijan Feriduni

Aesthetic Clinics by Bijan Feriduni

Free Call

Free call Belgie:
0800 92 997
Free call International:
00800 60 81 00 77