Site: Home > Behandelingen > Macrolane

Macrolane

Inleiding Macrolane

behandeling Het lichaam waar u van droomt!

Als schoonheid voor u betekent dat u zichzelf kunt zijn, dat u durft te tonen wie u bent en dat u uw beste eigenschappen op een natuurlijke manier wilt accentueren, dan hebben we de perfecte schoonheidsbehandeling voor u. 

Verbetering van uw lichaamsvorm, zonder chirurgie!

"Macrolane, de nieuwste methode voor het verbeteren van uw lichaamscontouren!" 

De injecteerbare implantaat is nu verkrijgbaar in onze kliniek. Het biedt de beste behandeling voor kleine aanpassingen aan bijvoorbeeld uw borsten, kuiten of billen. Macrolane is een eenvoudige en veilige injectiebehandeling die bepaalde zones van het lichaam volumineuzer maakt en een mooiere vorm geeft. Hierdoor wordt door de chirurg een look gecreëerd die heel natuurlijk is en speciaal op uw lichaam is afgestemd. Kleine natuurlijke schoonheidsfoutjes hoeft u dus niet meer te accepteren!

De behandeling

Een behandeling met Macrolane is eenvoudig en veilig. Het is natuurlijk ook minder drastisch dan plastische chirurgie. Deze behandeling wordt als een dagbehandeling (poliklinisch) uitgevoerd. Er komt dus geen opname bij kijken. Direct na de behandeling of eventueel de volgende dag kunt u meteen weer aan het werk of uw dagelijkse routine weer hervatten. Na een plaatselijke verdoving (u kunt een algemene verdoving vragen als u dat wenst) wordt de Macrolane gel met een speciale naald diep onder de huid geïnjecteerd, zodat dit geen lelijke littekens achterlaat. Macrolane zal geleidelijk aan afgebroken worden door het lichaam. Dit proces is nauwelijks merkbaar en varieert van persoon tot persoon. Macrolane werd speciaal ontwikkeld zodat de resultaten minstens één à anderhalf jaar zichtbaar blijven. 

Na de behandeling

Wanneer zie je resultaat? Na de behandeling met Macrolane is het resultaat onmiddellijk zichtbaar. U hoeft zich niet ziek te melden op uw werk. Na de behandeling kunt u onmiddellijk weer uw dagelijkse routine opnemen.

Bijwerkingen van Macrolane

Treden er zwellingen op of zal ik pijn voelen? U kunt wat roodheid, zwellingen, 
gevoeligheid of pijn ervaren in de behandelde zone. Dit is volkomen normaal. Als het probleem gedurende een langere periode aanhoudt, moet u direct contact met ons opnemen. De eerste weken na de behandeling moet u vermijden dat de behandelde zone gemasseerd wordt. U mag de behandelde zone ook niet blootstellen aan extreme temperaturen zoals bijvoorbeeld in een sauna of een zonnebank. 

Welke studies werden er uitgevoerd over Macrolane?

De veiligheid en het effect van de NASHA gel die in Macrolane gebruikt wordt is veel onderzocht en goedgekeurd in klinische studies. Een studie over het gebruik van Macrolane op oneffenheden in het lichaam heeft aangetoond dat het veilig en doeltreffend is. Er werden geen ernstige bijwerkingen of reacties genoteerd. Momenteel worden er ook meer studies uitgevoerd over het gebruik van Macrolane voor bijvoorbeeld borstcontouring bij vrouwen.


naar paginabegin

Aesthetic Clinic by Dr. Bijan Feriduni

Aesthetic Clinics by Bijan Feriduni

Free Call

Free call Belgie:
0800 92 997
Free call International:
00800 60 81 00 77