Site: Home > Behandelingen > Microdermabraise

Microdermabraise

Inleiding Microdermabrasie

Dermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid door. De "Diamond Peel" is de nieuwste mechanische peeling op basis van een diamantschijfje. Deze peeling kan op alle soorten huid toegepast worden. Door verschillende koppen te gebruiken hebben we de mogelijkheid om elk type huid en elke huidplooi, zelfs de meest gevoelige huiden, te behandelen. Deze verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype. Tijdens het "peelen" met microdermabrasie vindt er tevens een vacuümproces plaats waardoor onmiddellijk onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd worden. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct een verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

De verschillende toepassingen:

De "Diamond Peel" is uitermate geschikt voor:

- Verbetering van de huidconditie
- Vette, verstopte, onreine huid
- Vermindering van lijntjes, rimpels en grove poriën 
- Verwijdering van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken 
- Activeren van de bloedcirculatie 
- Maakt de huid gladder en egaler 
- Verwijderen van onzuiverheden op de huid 
- Zonbeschadigde huid 

Dermabrasie geeft vele mogelijkheden.

Na de behandeling

De vernieuwde huid is vitaler, gezonder en elastischer. Na behandeling met de "Diamond Peel" wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd.

Microdermabrasie kan éénmalig of als kuur worden uitgevoerd. Universele peeling voor zowel vrouwen als mannen en voor de jongere en rijpere huid. Door een dermabrasie behandeling gaat men er gezonder en vitaler uitzien! 

Door het verwijderen van de oude huidlaag worden de fibroblasten geactiveerd, die er weer voor zorgen dat de huid een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit, met als resultaat een jeugdiger uiterlijk.

Resultaat

Het resultaat van deze peeling is al na één behandeling zichtbaar en voelbaar. Een regelmatig gebruik van deze peeling verhoogt uiteraard het resultaat.

Acné littekens

Na genezing van acné blijven soms huidonregelmatigheden achter. Dit kan bestaan uit een lichte ruwheid van het huidoppervlak tot diepe groeven en uitgeponste onderbrekingen in het huidoppervlak. Door egaal af te schaven kan het huidoppervlak gladder gemaakt worden. Door plaatselijk wat dieper te schaven kunnen de scherpe randen van acné littekens uitgevlakt worden. Toch is er ook een grens aan het regeneratievermogen van de huid in het gelaat. Diepe littekens zullen daarom verschillende behandelingen vergen om littekenvorming door te diepe éénmalige behandeling te vermijden. Na ernstige acné is het onderhuidse vetweefsel op sommige plaatsen vervangen door littekenweefsel. Dit veroorzaakt intrekkingen en verhard aanvoelen van de huid. De behandeling van acné zelf is vaak het werkterrein van de dermatoloog.


naar paginabegin

Aesthetic Clinic by Dr. Bijan Feriduni

Aesthetic Clinics by Bijan Feriduni

Free Call

Free call Belgie:
0800 92 997
Free call International:
00800 60 81 00 77