Site: Home > Behandelingen

Behandelingen

De sleutel naar meer schoonheid ligt altijd in een persoonlijk concept, dat we samen met u willen vinden. Daarom vinden we het essentieel dat u als patient 100% betrokken wordt bij elke stap van uw behandeling. Verbeter uw esthetische uitstraling en heb vertrouwen in onze medische ervaring en bevoegdheid. Een gespecialiseerd team zal u competent en vertrouwensvol begeleiden tijdens de weg naar de verwezenlijking van uw individuele wensen. 

Elke esthetische behandeling wordt bij Aesthetic Clinics zorgvuldig voorbereid en gebeurt onder plaatselijke verdoving. Dankzij deze vorm van narcose is de behandeling minder ingrijpend, wordt het lichaam minder belast en bent u na de operatieve ingreep onmiddellijk weer te been. 

Kortom een frisse blik, een volle haardos, dat maatje minder zijn geen onbereikbare doeleinden meer en kunnen tegenwoordig in een oogwenk uw dagelijkse levenskwaliteit verbeteren.

We nodigen u graag uit om u op onze site uitgebreid te informeren over de mogelijkheden van de esthetische en cosmetische behandelingen die Aesthetic Clinics biedt. 

Aesthetic Clinic by Dr. Bijan Feriduni

Aesthetic Clinics by Bijan Feriduni

Free Call

Free call Belgie:
0800 92 997
Free call International:
00800 60 81 00 77