Site: Home > Behandelingen > Fruitzuurpeeling > FAQ

FAQ

Kom ik ook in aanmerking voor een fruitzuurpeeling?

U dient dit vooraf met uw specialist te bespreken. Hij/zij zal rekening houden met uw medische voorgeschiedenis, de gevoeligheid van uw huid en het beoogde resultaat. Na dit gesprek zal er een persoonlijk programma worden voorgesteld met een geschikte peelingtechniek en timing. Heel wat factoren kunnen de gevoeligheid en reactie van uw huid op een fruitzuurpeeling beïnvloeden. Uw specialist zal u daarom aanraden bepaalde producten en/of cosmetica tijdelijk niet meer te gebruiken of uw huid voor te bereiden met specifieke producten. Dit is ook afhankelijk van uw gewoonten en uw medische voorgeschiedenis.

Hoelang duurt een fruitzuurpeeling bij Aesthetic Clinics?

Een peelingsessie duurt ongeveer 20 à 30 minuten.

Welke verbetering kan ik na een Neostrata fruitzuurpeeling verwachten?

Lichte tot matige verbetering van acné littekens, verzachten van fijne lijntjes als gevolg van huidbeschadiging door de zon, verminderen van diepere rimpels als gevolg van huidbeschadiging door de zon, gladdere huidtextuur, ophelderen van een onregelmatige pigmentatie, stralende en strakkere huid, vermindering van de poriëngrootte.

Wat zijn de effecten tijdens en na de peeling?

Tijdens en na de peeling kan uw huid prikken, warm aanvoelen of rood worden. Deze reacties zullen de volgende dagen snel verminderen. U bespoedigt het herstel met de Neostrata Bionic Face Cream.

Hoe krijg ik het beste peelingresultaat?

Vraag uw specialist welke voorbereidende producten u dient te gebruiken. Met een degelijke voorbereiding kan u een beter resultaat verwachten.

Mag ik me aan de zon blootstellen tijdens de behandeling?

Het is ten stelligste af te raden zich aan de zon bloot te stellen gedurende 15 dagen na iedere peelingsessie. We raden in ieder geval aan om iedere ochtend zonbeschermingsproducten aan te brengen. Ga gedurende de hele behandeling niet zonnebaden. Ook solarium en sauna zijn niet toegestaan.


naar paginabegin

Aesthetic Clinic by Dr. Bijan Feriduni

Aesthetic Clinics by Bijan Feriduni

Free Call

Free call Belgie:
0800 92 997
Free call International:
00800 60 81 00 77