Site: Home > Over ons > Dr. Bijan Feriduni

Dr. Bijan Feriduni

Dr. Bijan Feriduni is geboren in Wiesbaden, Duitsland. Na zijn middelbare school, startte hij in 1985 zijn hogere studies aan het Johann Wolfgang Goethe universiteit te Frankfurt. 

Zijn medische carriere begon Dr. Feriduni in 1993 op de chirurgische afdeling van het ziekenhuis te Heppenheim, waar hij stage liep. In 1994 slaagde hij zijn universitair examen met de hoogste onderscheiding als doctor in de geneeskunde aan het Goethe universiteit van Frankfurt. 

In 1995 - na 2,5 jaar als assistent actief te zijn geweest op de chirurgische afdeling - begon Dr. Feriduni zijn opleiding in het vakgebied van de esthetische chirurgie met als specialisatie haartransplantatie. Hiervoor volgde hij opleidingen in verschillende Europese klinieken, gespecialiseerd in de esthetische chirurgie, om zo op internationaal niveau te kunnen presteren.

In 2000 opende Dr. Feriduni zijn eigen kliniek voor esthetische en reconstructieve haarchirurgie en specialiseerde hij zich in dit vakgebied. Dr. Feriduni biedt een hele waaier van esthetische haarbehandelingen aan zoals extender- en expander technieken, wimper- en wenkbrauwtransplantatie, en verschillende extractietechnieken zoals Follicular Unit Extraction en Follicular Unit Strip Transplantation. 

Meer dan 50% van Dr. FeriduniĀ“s patienten komen uit het buitenland. Engelse, Nederlandse, Duitse en Franse patienten kunnen in hun moedertaal geconsulteerd en geholpen worden, zowel Dr. Feriduni als zijn team spreken deze talen vloeiend. 

Aesthetic Clinic by Dr. Bijan Feriduni

Aesthetic Clinics by Bijan Feriduni

Free Call

Free call Belgie:
0800 92 997
Free call International:
00800 60 81 00 77